ENGLISH

Interactive NonFictionINF – és un projecte de comunitat en línia que es vol constituir com a eina col.laborativa per a la investigació, la producció i l'intercanvi dels formats de la no ficció interactiva

La investigació es potenciarà a partir de la creació d'un observatori de recerca conformat per experts en els diferents àmbits de la no ficció interactiva (INFLab).

La producció s'incentivarà a partir d'un programa on seran seleccionats diferents participants amb l'objectiu de produir prototips de projectes interactius relacionats amb la no ficció (INFPro).

La difusió es realitzarà a partir dels mitjans socials presents al portal web, una plataforma en línia que donarà visibilitat a tot el conjunt i que permetrà un alt grau de participació, intercanvi i interacció tot esdevenint la primera xarxa social dedicada a la no ficció interactiva (INFCom).

Les aplicacions i els beneficis previsibles del projecte INF van orientats als diversos actors i sectors de la creació i producció audiovisual interactiva de no ficció, de la recerca i formació universitàries en aquest àmbit i a les xarxes socials de la cultura, l'oci i l'entreteniment.

DESCARREGAR RESUM DEL PROJECTE (PDF)


DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE /
INDEX DE CONTINGUTS

INF © 2014